Έρευνα & Ανάπτυξη – Προϊόντα Καφέ


προϊόντα καφέ

Στον απαιτητικό κλάδο της χονδρικής και λιανικής πώλησης καφέ, οι συνθήκες, οι τάσεις, οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός ενδυναμώνονται καθημερινά. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε, προσφέροντας νέα, ελκυστικά προϊόντα καφέ στους πελάτες μας, καλύπτοντας κάθε γούστο και επιθυμία.

Η ομάδα μας πειραματίζεται συνεχώς δοκιμάζοντας νέες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο για να επιλέξει τις καλύτερες. Αφού διαλέξουμε τις νέες ποικιλίες που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει, τις εξετάζουμε στην πράξη με την ένταξή τους σε ήδη υπάρχοντες μίξεις ή δημιουργώντας καινούριες. Δοκιμάζουμε το γευστικό αποτέλεσμα και αξιολογούμε προσεκτικά το άρωμα, τη γεύση και την υφή του νέου μείγματος. Εφόσον τα τελικά προϊόντα καφέ που παραχθούν μας ενθουσιάσουν τότε μόνο αποφασίζουμε την προσθήκη τους στη γκάμα των προϊόντων μας.

Η έρευνα και ανάπτυξη της εταιρείας μας συνεχίζεται και σε συμπληρωματικά προϊόντα, μεταξύ αυτών ποικιλίες τσαγιού, σοκολάτες, επαγγελματικές και οικιακές μηχανές καφέ, κούπες και πλαστικά ή χάρτινα ποτήρια και ειδικές συσκευασίες και δώρα. Οποιοδήποτε νέο προϊόν ενταχθεί στη γκάμα μας και φέρει το brand μας έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από την ομάδα μας ως ένα ανώτερο ποιοτικά προϊόν στην κατηγορία του που συμπληρώνει τον ιταλικό καφέ espresso, το προϊόν που αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας μας.