Ποιότητα – Espresso


espresso

Η απαράμιλλη ποιότητα είναι η βασική αρχή με την οποία πορεύεται η επιχείρησή μας όλα αυτά τα χρόνια και μας συντροφεύει κάθε μέρα. Είναι μια διαρκής διαδικασία και δέσμευση που ξεκινά από την φυτεία μιας ποικιλίας espresso σε μια συγκεκριμένη περιοχή καλλιέργειας καφέ στον κόσμο, συνεχίζεται με την συγκομιδή των πράσινων κόκκων καφέ που θα εξαχθούν και θα καταλήξουν στην επιχείρησή μας, τελειοποιείται στο ψήσιμό του κάτω από την προσωπική επίβλεψη του Giorgio Pietri, ενός αναγνωρισμένα δεξιοτέχνη «roaster», ολοκληρώνεται με τη συσκευασία του σε packaging υψηλής αισθητικής και καταλήγει σε κάθε κούπα καφέ που προμηθεύεστε από οποιοδήποτε κατάστημα φέρει το brand μας πανελλαδικά.

Η GIORGIO PIETRI διαφοροποιείται σε σχέση με την πλειοψηφία των εταιρειών παραγωγής καφέ παγκοσμίως καθώς ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής Ιταλικού espresso. Ας ξεναγηθούμε στα βήματα τα οποία ακολουθούμε ευλαβικά για την παραγωγή κάθε γραμμαρίου καφέ…
 

 • Επιλεγμένες πρώτες ύλες

  Η εξασφάλιση της ανώτερης ποιότητας των χαρμανιών μας ξεκινά από την επιλογή εκλεκτών παρτίδων από πράσινους κόκκους που προέρχονται από τις καλύτερες φυτείες καφέ παγκοσμίως, Μόλις οι παρτίδες φτάσουν στην μονάδα μας, τις υποβάλλουμε σε ενδελεχείς ελέγχους ποιότητας πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή.

 • Σύνθεση χαρμανιών

  Για τη σωστή σύνθεση των χαρμανιών που παράγουμε, χρησιμοποιούμε περισσότερες από 15 διαφορετικές ποικιλίες καφέ που προέρχονται από την Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Η επιλογή των συστατικών και ο τρόπος που τα αναμειγνύουμε πριν το καβούρδισμα είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και εμπειρίας στην παραγωγή χαρμανιών.

 • Αργό Καβούρδισμα

  Η μέθοδος «ψησίματος» που ακολουθούμε είναι αργή σε χαμηλή θερμοκρασία. Με αυτό τον τρόπο διατηρούνται τα συστατικά υψηλής αξίας που υπάρχουν στους κόκκους του καφέ και αναδεικνύεται η ιδιαίτερη γεύση που χαρακτηρίζει τον υψηλής ποιότητας espresso. Επιπλέον, το καβούρδισμα κάθε ποικιλίας γίνεται ξεχωριστά.

 • Πλούσιο άρωμα

  Η σύνθεση από κόκκους για την παραγωγή κάθε ποικιλίας ψήνεται λίγες μέρες πριν από την διανομή στα σημεία πώλησης ώστε να διατηρεί το πλούσιο άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ όταν φτάσει στο φλυτζάνι του τελικού καταναλωτή.

 

Η διαρκής προσωπική μας ενασχόληση, οι διαδικασίες και οι έλεγχοι ποιότητας που ακολουθούμε, η αγάπη και το πάθος μας για τον αυθεντικό χειροποίητο, Ιταλικού στυλ, espresso, η καινοτομία στις ποικιλίες καφέ που παράγουμε και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχει καταστήσει τα προϊόντα της εταιρίας μας πραγματικά πρωτοποριακά και ανώτερα ποιοτικά.